Tel. (+599) 700 9050    -    info@kayaktoursbonaire.com              

HOME    -    TOERS    -    FOTOS    -    CONTACT/LOCATIE    -     LINKS

   

Onze kayak toers

Onze meest populaire begeleide kayak toer brengt u vanaf het start- en eindpunt Cha Cha beach, langs de boulevard van Kralendijk naar het populaire, openbare strand "Te Amo"

Bij het Te Amo strand heeft u de mogelijkheid om even lekker te ontspannen op het strand of om even te gaan snorkelen om nog meer van het koraalrif en het onderwaterleven te genieten.

Onze staf staat op het strand klaar om u te helpen en de gidsen zullen de kayaks voor u op het strand leggen. Zij hebben snorkeluitrusting en flesjes water beschikbaar voor u.

Prijs: $45 per persoon
(Marine Park toegang is niet inbegrepen, kijk op de Stinapa website voor meer info hierover)
Duur van de toer: 2,5 uur


 

   

gevormd naar uw wensen

Afgezien van de standaard toer, kunnen we ook met u aan tafel om samen uw ideale kayak toer te bespreken. Samen kiezen we een ideale locatie voor een kayak toer en bespreken dan de logistiek en eventuele extra's die u wenst.

In de toer is inbegrepen:
Twee persoons kayak met glazen bodem en twee dubbelzijdige peddels, zwemvesten, snorkeluitrusting en flesjes water.

Vraag gerust naar minimum leeftijd of vereisten. Het hangt altijd af van ervaring en weersomstandigheden. Het maximum gewicht per kayak is bij ons 350lbs/ 159kg.

Probeer verschillende locaties

Enkele mogelijk interessante opties zijn:

- Noordkust kayak locatie
- Zuidkust kayak locatie
- Klein Bonaire kayak toer

Opties kunnen varieren, afhankelijk van de weersomstandigheden.
Wenst u ook wat lekkers te eten en drinken om uw custom toer af te maken voor uw groep met familie en/of vrienden? Vraag maar! Wij organiseren met plezier een op maat gemaakte kayak toer in samenwerking met onze vrienden.

   


  

 
 
 

Wij bieden op maat gemaakte kayak toers. Als u het een beetje unieker wilt, gewoon vragen!    -    Tel. (+599) 700 9050    -    info@kayaktoursbonaire.com