Tel. (+599) 700 9050    -    info@kayaktoursbonaire.com              

HOME    -    TOERS    -    FOTOS    -    CONTACT/LOCATIE    -     LINKS

   


 

Kayakken

Ervaar de natuur vanuit een ander perspectief! Neem een kijkje langs de Bonaireaanse kustlijn vanaf het water! Een klein beetje een work-out, maar op een leuke manier! Geniet van de zee met een koele bries!

Zittend op een kayak met glazen bodem, kunt u met uw partner genieten van het onderwaterleven door de grote vensters onder u, terwijl u zich voortbeweegt met twee dubbele peddels. Zweef over Bonaire's prachtige koraalriffen en zie kleurrijke vissen of zelfs schildpadden zwemmen!


 

   

Wat kunt u verwachten?

Wij bieden kayak toers langs de kalme westkust van het zuid Caribische eiland Bonaire. De kayaks hebben een glazen bodem dus u kunt van de schone koraal riffen en het omringende onderwaterleven genieten, terwijl u gemakkelijk over het oppervlak peddelt.
Tussen het kayakken door, kunt u genieten van een rust moment op het strand of even gaan snorkelen om nog meer te genieten van het aanwezige onderwaterleven.
 


Wanneer u activiteiten op het water uitvoert in een tropische omgeving, is het belangrijk om uzelf te hydrateren en te beschermen tegen zonnebrand. Wij bieden flesjes water en raden u aan (natuurvriendelijke) zonnebrandolie en waterschoenen mee te nemen.
 

Snorkelen

Naast het kayakken, bieden we u ook de mogelijkheid om even te snorkelen tussen het kayakken door, zodat u even uw armen en benen wat meer kunt laten ontspannen. Snorkeluitrusting is inbegrepen, maar als u zich met eigen materiaal comfortabeler voelt, mag u dat natuurlijk ook gebruiken.

Bekijk en volg onze pagina op Facebook voor specials en events. Bezoek de pagina of lees onze nieuwtjes in het venster hiernaast.

   
 
 

Wij bieden op maat gemaakte kayak toers. Als u het een beetje unieker wilt, gewoon vragen!    -    Tel. (+599) 700 9050    -    info@kayaktoursbonaire.com